Parteneriate cu agenți economici


𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐌𝐞𝐬𝐞𝐫𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫️‍

Ce poate fi mai potrivit de 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐌𝐞𝐬𝐞𝐫𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫️‍ decât să discutăm despre importanța și potențialul unei meserii bine învățate în fața elevilor de clasa a 8-a? Este un moment crucial pentru acești tineri, care se pregătesc să aleagă drumul lor în educație și carieră.

Învățământul dual combină teoria cu practica, oferind tinerilor șanse reale de a-și construi un viitor solid în domeniul meseriei alese. Le-am împărtășit exemple inspiraționale din viața companiei noastre și povești de succes pentru a le arăta că pasiunea și dedicarea pot transforma o meserie într-o adevărată vocație.

Cu mult entuziasm le-am expus tinerilor un concept în care noi credem și le-am oferit un bulb de floare, cu îndemnul de a-l planta și de a observa cum crește.

𝐒𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞. 𝐆𝐫𝐢𝐣𝐚̆. 𝐑𝐚̆𝐛𝐝𝐚𝐫𝐞. 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐞𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆. 𝐀𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞

𝑆̦𝑖 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑎𝑢 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑖̂𝑛 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑎𝑝𝑒𝑐𝑡𝑒, 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖, 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑎 INSPET SA, 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑙𝑖𝑐𝑒𝑢𝑙, 𝑚𝑒𝑛𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑠̦𝑖 𝑝𝑎̆𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑖𝑖 𝑙𝑒 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖.

I-am încurajat pe acești tineri să exploreze domeniile care îi pasionează și să considere învățământul dual precum o cale pentru a-și atinge obiectivele. Cu determinare și ambiție, ei pot să devină specialiști competenți și extrem de solicitați pe piața muncii. Am avut plăcuta surpriză să avem elevi care ne-au împărtășit dorința de a deveni #sudori și pasiunea lor pentru acest domeniu parte din construcții, încă din copilărie.

În prezent, în parteneriat cu 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 „𝟏 𝐌𝐚𝐢”, 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢 și Primăria Ploiești, punem bazele unor 𝐧𝐨𝐢 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐞 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭 𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 care vor începe programul educațional în toamna acestui an. În plus, avem deja grupe care termină în câteva luni și vor începe lucrul efectiv în domeniile alese sudură, lăcătușerie, mecanică.

Continuăm să îi inspirăm și să-i susținem pe tineri! Cu pasiune pentru educație!

INSPET S.A.-Locul 1 în Top Afaceri România 2023

Lucrări de construcții proiecte utilitare pentru fluide- Construcții de geniu civil