Craciun

SPECTACOLUL DE CRĂCIUN
„NOI,ÎMPREUNĂ!”

În cadrul Spectacolului de Crăciun , elevii claselor a IX-a A, a IX-a B, a IX-a P2, a IX-a P3, a X-a A, a X-a B și a X-a P2 din școala noastră ne-au oferit daruri alese, emoție și mângâiere a sufletului, energie înaltă, destindere, surâs și sensibilitate.

Prin intermediul momentelor artistice, prin poezie și dans, colind, teatru și poveste, copiii au vorbit despre NOI, oamenii, despre creativitate și delicatețe, familie și acasă, despre vestea cea mare din cer și de pe pământ, despre lucrurile sfinte, copilărie și Dumnezeu, despre binecuvântarea de a dărui și de a primi.

Întregul moment a vorbit despre valoarea, energia, forța și frumusețea lui ÎMPREUNĂ!

„Împreună” conține puterea care adună, reunește, realizează legături și sudează.

Profesori și elevi, colegi și prieteni, dăruiți și dăruitori, am reușit ca ÎMPREUNĂ să creăm o atmosferă frumoasă a finalului de an calendaristic, care să marcheze un altfel de început, cu o vibrație înaltă, în credință și bucurie!

Decembrie este o perioadă cu încărcătură afectivă și semnificații profunde. Este despre întâlnire, apropiere și comunicare, despre deschidere, conexiune și bucurie, despre dorințe, sărbătoare și spectacol, despre credință, miracol, magie și sens.

prof. Gabriela Rențea