Achiziții Proiect privind Învățământul Secundar (ROSE)

ANUNTURI ATRIBUIRE CONTRACTE

I. În urma evaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii SCI pentru “Consilier şcolar consultant an 1 ”, candidatura doamnei Ionescu Florina Simona a fost declarată câștigătoare fiindu-i atribuit contractul civil de consultanţă pentru perioada decembrie 2018- iulie 2019.
________________________________________________________
II. În urma evaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de cerere de oferte pentru “ Pachete gustare an I ”, oferta S. C. BEST SANDWICH FACTORY S.R.L. cu sediul în localitatea PLOIEȘTI a fost declarată câștigătoare fiindu-i atribuit contractul cu valoarea de 3967,46 lei.
_______________________________________________________
III. În urma evaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de cerere de oferte pentru “Apă activităţi sportive an 1 ”, oferta MASPEX ROMANIA S.R.L. cu sediul în localitatea Vălenii de Munte a fost declarată câștigătoare fiindu-i atribuit contractul cu valoarea de 1864,68 lei.
_______________________________________________________

IV. În urma evaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de cerere de oferte pentru “ Aparatura desfasurare activitati proiect si obiecte inventar dotare cabinet consiliere ”, oferta SC SWISO SISTEM SRL cu sediul în localitatea Ploiesti a fost declarată câștigătoare fiindu-i atribuit contractul cu valoarea de 22015 lei.
______________________________________________________________________________________________________________
ANUNT:
Termenul pentru depunerea ofertelor privind achiziţia Firmă consultanţă prin Selecţie în baza Calificării Consultanţilor se prelungeşte până la data de 3 mai 2019. Aşteptăm ofertele celor interesaţi pe email sau la sediul liceului (în zilele lucrătoare).